Allround Advies - Jan Westra

Diensten - Administratie

Uw administratie is bij Westra financiele diensten in goede handen. Of u nu zelf de voorbereidende werkzaamheden wilt verrichten of dat u het helemaal wilt uitbesteden aan ons. De keus is aan u. Doordat wij werken met de nieuwste automatiseringstechnologie kunnen wij u een meer dan serieus dienstenaanbod doen. Voor klanten die niet teveel poespas willen kunnen we heel scherp de jaarrekening aanbieden.

Ook zijn wij inzetbaar bij u op locatie. Als uw onderneming een te kleine administratie heeft of vergaand geautomatiseerd is, kan een boekhouder fulltime in dienst vaak niet uit. U doet de administratie dan zelf, u neemt toch een boekhouder in dienst of u besteedt het uit aan een administratie- of accountantskantoor. Voor veel ondernemers zou een part-time administrateur wel een oplossing zijn, maar waar vindt hij een administrateur met voldoende kwaliteiten en capaciteiten die het werk part-time wil doen? Wij kunnen u op dit vlak een gepaste oplossing bieden. Door bijvoorbeeld voor een dagdeel of dag per week bij u op kantoor werkzaam te zijn. Hiervoor rekenen wij een speciaal en betaalbaar tarief.

Administratieve diensten die wij aanbieden:
  • Samenstellen jaarrekening
  • Opstellen tussentijdse cijfers
  • Salarisadministratie
  • Verzorgen administratie op uw kantoor
Tevens kunnen wij veel voorbereidende werkzaamheden verrichten wanneer u onderhevig bent aan de wettelijke controle. Binnen ons netwerk beschikken wij over diverse accountants bij diverse kantoren.