Allround Advies - Jan Westra

Diensten / Werving & selectie

Werkgever
Zoekt u een administrateur, (assistent) accountant of een financieel specialist, dan kunt u gebruik maken van ons netwerk. Voorheen kende de arbeidsmarkt een tekort aan vacatures, maar dat verschuift naar een tekort aan kandidaten.


Tevens is er de grote uitstroom van senioren, hierdoor ontstaat er een kennis- en ervaringsgat met de jongere kandidaten. Het wordt steeds lastiger om de juiste kandidaat te vinden.

Een werving en selectieprocedure kost u veel tijd en geld indien u deze zelf opzet. Meestal ontbreekt ook de ervaring en het netwerk. Bij ons kunt u het gehele traject uit handen geven.
Natuurlijk alles in overleg met u.

Ons doel is om er achter te komen welk type medewerker in de beschikbare functie en bij uw organisatie cultuur past. Hiervoor willen we zoveel mogelijk over uw organisatie te weten te komen voor een treffende match.

Neem contact met ons op, en wij vertellen u hier graag meer over!

Kandidaten
Voor onze opdrachtgevers zijn wij voortdurend op zoek naar administratief en financieel personeel. Westra zoekt administrateurs en financiële controllers m/v die over voldoende ervaring beschikken. Opleiding op MBO of HBO niveau. Wanneer jij in aanmerking wilt komen voor een zeer afwisselende en uitdagende functie, stuur dan je C.V. naar kandidaatallroundadvies.nl
Alle informatie die wij ontvangen van onze kandidaten zal vertrouwelijk en discreet worden behandeld. De informatie zal niet zonder toestemming van de kandidaat aan derden worden overhandigd.